Чому у Львові скасували трамвайний маршрут №11

4603 1
Два вагони, які курсували на маршруті №11, направили на інші рейси та долучили до загального випуску.
фото: leopolis.news

фото: leopolis.news

У Львові скасували трамвайний маршрут №11, а вагони перенаправили на інші маршрути. Про це у коментрі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

«Враховуючи інтереси та потреби львів'ян, у ситуації, коли критично не вистачає водіїв, а також самих трамваїв, ці два вагони разом із двома водіями більш доцільно перенаправити на маршрут із суттєво інтенсивнішим пасажиропотоком», – уточнив Іван Бондар.

За його словами, маршрут, на якому курсувало два вагони, скасували ще 4 січня, а самі вагони передали до загального випуску та додали до інших маршрутів.

Читайте також: Як виглядадтимуть трамваї, які Львів хоче купити у німців

Нагадаємо, трамвай №11 повернувся на вулиці Львова торік у грудні, у зв’язку із закриттям для проїзду електротранспорту вулиці Замарстинівської та відміною трамвайних маршрутів №4 та №5. Трамвай №11 курсував від площі Соборної до ТЦ «Скриня».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
28 Лютого, 2018 14:47
Ростислав Щоб вчасно дістатись з центру міста до залізнодорожного вокзалу трамваєм номер 1 та 9 потрібно приходити на зупинку, як мінімум на півтора години раніше, бож на цьому маршруті постійно проблеми з кількістю трамвайів, а той членосос ще зліквідував маршрут номер 11. Чудово. Добре, що маршрут номер 8 курсує регулярно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!