Чорногорія заявила, що подолала коронавірус

1932 0
За останній день у жодному зі 140 зразків не підтвердили коронавірус.
Фото: mandry.club

Фото: mandry.club

У Інституті охорони громадського здоров’я Чорногорії повідомили, що в країні не зафіксували жодного випадку коронавірусної хвороби. Про це повідомили 24 травня.

Читайте також: Єврокомісія закликає європейські країни продовжити закриття кордонів ще на місяць

«Через 68 днів після першого виявленого випадку (Covid-19 – ред.) Чорногорія не має жодного хворого коронавірусною хворобою», – йдеться в повідомленні.

За останній день у жодному зі 140 зразків не підтвердили коронавірус. Загалом за час пандемії коронавірус виявили у 324 людей, із них 315 одужали, а дев’ятеро померли. Нових випадків Covid-19 там не виявляли із 6 травня, тобто протягом 19 днів поспіль. 

Чорногорія стала першою європейською країною, яка заявила, що повністю позбулася коронавірусу. Вона ж була й останньою європейською країною, де виявили хворих.

Читайте також: У ЄС планують змінити правила авіаперевезень

Нагадаємо, 15 травня Словенія також оголосила про завершення епідемії коронавірусу в країні. Утім там досі фіксують одиничні випадки зараження. За останніми даними, там ще 21 людина має коронавірусну хворобу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!