Чотири будівлі Львова стали переможцями архітектурного конкурсу. Перелік, фото

8789 0
Центр Шептицького було перенесено з номінації «Освітні заклади» в номінацію «Офісні споруди» і не було премійовано взагалі.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У п’ятницю, 8 грудня, в Любліні відбулося нагородження переможців конкурсу «Кришталева цегла» на найкращу будівельну інвестицію 2017 року, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На Сихові дозволили збудувати два хмарочоси. Візуалізація

Чотири будівлі Львова стали лауреатами конкурсу:

  • ІТ-будинок (архітектор Віктор Шевчук);

 

  • ЖК «Місто трав» (архітектори Володимир Йосипчук, Назар Шклянка);

 

  • ЖК «Бортнянський» (архітектор Роман Нарольський);

 

  • Приватний будинок по вул. Мишуги, 43 (архітектор Юліан Чаплінський).

«Центр Шептицького за незрозумілих причин було перенесено з номінації “Освітні заклади” в номінацію “Офісні споруди” і не було премійовано “кришталевою цеглою” взагалі. Натомість в номінації “Освітні споруди” було обрано на перше місце дитячий садок в Білорусії, і таке рішення здивувало всіх присутніх», – зазначив начальник управління архітектури й урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський.

Метою конкурсу «Кришталева цегла» є розвиток співпраці країн та регіонів по обидві сторони східного кордону Європейського Союзу. Партнерами конкурсу є представники урядів, установ, будівельних організацій та охорони навколишнього середовища, технічних університетів, галузевих організацій та товариств.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!