ЧС-2018: Україна зіграла з Туреччиною у нічию

1854 0
Збірна України під керівництвом Андрія Шевченка поки не може здобути свою першу перемогу. В поєдинку проти Туреччини українські футболісти були близькі до цього, проте не змогли втримати переможний рахунок.
фото: vnews.agency

фото: vnews.agency

У поєдинку другого туру кваліфікаційного турніру до чемпіонату світу 2018 року збірна України втратила перемогу над командою Туреччини. Зустріч проходила у Коньї на арені «Конья Бююкшехир».

Читайте також: Львівський шахіст приніс Україні перемогу на олімпіаді в Баку

Збірна України і збірна Туреччини не виявили сильнішого у відбірковому матчі до Чемпіонату світу 2018 року. Поєдинок закінчився з рахунком 2:2. На голи Андрія Ярмоленка й Артема Кравця турки відповіли м'ячами Туфана і Чалханоглу. Українці краще почали поєдинок, але в кінці матчу тільки відбивалися і були близькі до поразки. Після двох турів відбору в України і Туреччини – по 2 очки.

Після матчу головний тренер заявив, що задоволений грою, але не задоволений результатом. Свій наступний поєдинок команда Андрія Шевченка проведе зі збірною Косово. Матч відбудеться в Польщі.

За матеріалами УНН, www.champion.com.uа,Кореспондент

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!