Чи буде карантин у школах і садочках Львова, вирішать до кінця дня

20904 1
В Україні запроваджують обмеження у всіх областях.
ілюстративне фото: Слово і діло

ілюстративне фото: Слово і діло

Чи припинять навчання у школах і дитячих садочках у Львові, у міськраді обіцяють вирішити до вечора. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Згідно з анонсом подій від ЛМР, брифінг щодо ситуації із запровадженням карантину, відбудеться у міськраді о 17:30. Tvoemisto.tv транслюватиме брифінг наживо на фейсбук-сторінці медіа-хабу Твоє місто.

Читайте також: Львівські прикордонники затримали українця за контрабанду медичних масок. Фото

У Департаменті освіти Львівської ОДА у коментарі Tvoemisto.tv також повідомили, що не отримували жодних інструкцій з Києва щодо навчальних закладів.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання уряду ухвалено постанову про запровадження обмежувальних заходів на всій території України. У постанові ідеться про обмеження навчання в усіх навчальних закладах, про обмеження на проведення масових заходів на понад 200 людей, якщо вони не стосуються функціонування держави. Також із понад 200 КПП в Україні пропуск здійснюватиметься лише через 49. Наразі їх переліку немає.


Читайте також:
11 Березня, 2020 17:23
666 ... цеплявааще ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!