Чи можна перевозити більше двох людей у приватному авто. Роз’яснення поліції

42893 0
У патрульній поліції пояснили, чи штрафують за те, що в приватному автомобілі їде більше ніж дві особи, а також, чи можна перевозити людей старших за 60.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

У приватному авто можна перевозити стільки людей, скільки це передбачено його комплектацією. Також можна перевозити літніх людей, якщо у цьому є необхідність. Про це повідомив начальник управління патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко.

Читайте також: Львів'ян просять не виходити на вулицю на вихідні

«Щодо кількості пасажирів у приватному авто, то громадяни можуть перевозити ту кількість пасажирів, яка передбачена технічними характеристиками та реєстраційними документами на авто», – повідомив Роман Пилипенко.

Читайте також: «У нас немає цілі виписувати протоколи». Як це працювати поліцейським в умовах карантину

«Щодо перевезення літніх людей – то літню людину можуть везти в лікарню чи в аптеку. Тому принципової позиції притягати до відповідальності людей, коли вони знаходяться зі сім'єю, немає», – пояснив начальник управління патрульної поліції.

Нагадаємо, що їздити у громадському транспорті Львова тепер можна лише за перепустками.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!