Чим дивуватиме LvivMozArt 2019. Повна програма фестивалю

2313 0
Тема фестивалю – музика та література.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові відбудеться третій сезон фестивалю класичної музики LvivMozArt 2019. Після минулорічного успіху міжнародна фундація Моцартеум рекомендувала львівський фестиваль до входження у міжнародну асоціацію European Mozartways. Про це під час пресконференції повідомила співзасновниця, арт-директорка фестивалю, головна диригентка опери в австрійському місті Грац Оксана Линів.

«До асоціації включають міста і фестивалі, які займаються спадщиною Моцарта. І Львів є єдиним містом з колишнього СНД, яке стало її повноцінним членом», – каже вона.

Ключовою темою фестивалю буде музика і література. За словами Оксани Линів, тема виникла сама собою, адже 2019 рік є подвійним ювілеєм культурного діяча, найбільшого німецькомовного письменника Австрії, Німеччини Йозефа Рота, який народився у м. Броди на Львівщині. Таким чином організатори хочуть нагадати всьому світу, який ним захоплюється, про спільні сторінки драматичної історії 20 століття.

Читайте також: 10 фактів про львівського Моцарта

Події фестивалю є як безкоштовні, так і платні. А також діють окремі знижки для студентів, учасників бойових дій, пенсіонерів і людей з інвалідністю. Придбати квитки можна на сайті LvivMozArt за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!