На правах реклами

Ніби потрапляєш в інше місто. У Львові створили житловий комплекс зі своїм ритмом життя

32056 0
Достатньо потрапити на територію комплексу, щоб одразу переміститися в інший ритм життя.

Простір в Avalon Zelena St. перетворюється в окреме невелике місто завдяки власній інфраструктурі та єдиному ландшафтному рішенню. Достатньо потрапити на територію комплексу, щоб одразу переміститися в інший ритм життя.

Мій дім – моя фортеця, приблизно це відчувають мешканці житлового комплексу Avalon Zelena St. А все через концепцію, яка робить проєкт абсолютно автономним та самодостатнім.

Все в одному місці: власний дім, сучасні ігрові майданчики, від яких діти будуть в захваті, зона для активного дозвілля з вуличними тренажерами, спеціально відведена територія для вигулу собак, відпочинкові зони з вільним доступом до мережі WI-FI і багато зелені. Cвій мікроклімат та атмосфера.

Читайте також: Авалон квартал на Чорновола доповнить ще один об’єкт

Житловий комплекс також робить самостійним комерція, що знаходиться на перших поверхах будинків. Тут є супермаркет, аптека, салон краси та різноманітні магазини. Але не тільки закупитися можна біля дому, а й, до прикладу, випити каву чи повечеряти. Загалом в радіусі кількадесят метрів легко закрити всі щоденні питання. 

Також на території комплексу буде дитячий садочок. Тож не буде заторів і потреби виходити за годину до потрібного часу. 

Територія комфорту живе на вул. Зелена, 204. Ймовірність знайти свій ідеальний варіант домівки дуже високий, оскільки доступно більше 20-ти різних планувань помешкань, крім того, є також можливість жити у квартирі з лоджією відкритого або закритого типу. 

В Avalon Zelena St. також передбачені підземні та наземні паркомісця. 

Зараз у декількох секціях вже живуть сім’ї, ще кілька на стадії будівництва, тож це нагода стати частиною міста Avalon Zelena St. і змінити свій світ.

Читайте також: Компанія Авалон влаштовує огляди квартир в новобудовах

Для консультацій телефонуйте у центр продажу0 800 500 055, або звертайтеся за адресою центру продажу на просп. Чорновола, 18. або пр.Червоної Калини,60

Інвестиційно-девелоперська компанія Avalon – забудовник на ринку нерухомості Львова. За шість років роботи девелопер здійснив передачу права власності в таких житлових комплексах: Avalon Garden, Avalon Comfort, Avalon Lux, Avalon, Avalon Light, Avalon 2Day, Avalon Time, Avalon 37 та Avalon Up.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!