DayLook у Львові

3205 1
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

МАРИНА, 54 роки, львів'янка

"Мене надихає бажання, настрій. Коли поганий настрій, то треба його підняти – піти і купити якусь нову річ до гардеробу.

Люблю яскраві кольори: лососевий, бірюзовий. Ношу різні речі і брюки, і спідниці, але особливо люблю плаття. Купую в різних магазинах, не звертаю уваги на марки. Раніше любила Spenser, зараз щось вже не дуже. Люблю речі українських виробників. До прикладу, це плаття, що на мені від українського виробника.

Люблю натуральне каміння та коштовні аксесуари. Їжджу закордон, буваю у східних країнах, звідти частенько привожу натуральне каміння", - розповідає Марина.

Про попереднього героя рубрики читайте тут.

ТЕГИ: одяг, DayLook, сть

Читайте також:
19 Вересня, 2014 16:58
Морква Цікава панянка
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!