ДБР обшукало приміщення Галицької митниці

2674 0
Обшуки проводили згідно з рішенням Печерського районного суду Києва.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Сьогодні, 10 січня, працівники ДБР провели обшуки приміщення Галицької митниці, що розташована у Львові на вул. Костюшка, 1. Про це повідомляє Leopolis.news.

Обшуки проводили згідно з рішенням Печерського районного суду Києва. Суд постановив надати дозвіл прокурорам групи прокурорів та слідчим слідчої групи Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Києві, на проведення обшуку в будівлі Галицької митниці Державної митної служби України за адресою вул. Костюшка, 1, Львів.

Обшук проводять у межах кримінального провадження «з метою виявлення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукування та вилучення низки документів». Також планували вилучити мобільні картки, карти пам’яті, мобільні телефони та цифрові носії інформації, які належать Цабаку Володимиру Ярославовичу.

Нагадаємо, що 8 грудня в Україні запрацювала Нова митниця. Львівська митниця ДФС припинила свою роботу, її повноваження перейшли до Галицької митниці.

 

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!