Де і чому у Львові немає опалення. Куди скаржитися

3498 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні вранці, 13 жовтня, опалення подається до 1607 будинків. Немає теплопостачання у 16 будинках Львова.
Фото: from-ua.com

Фото: from-ua.com

Через прориви у внутрішньобудинкових системах опалення, тепло не отримують будинки:
- вул. Стрийська, 61,
- вул. Куликівська, 39в,
- вул. Східна, 44,
- вул. Сорочинська, 6,
- вул. Окуневського, 3.

Через ремонт на об’єктах теплопостачання, не отримують опалення будинки:
- вул. Левицького, 75, 75а, 87,
- вул. Тракт Глинянський, 145, 147, 151,
- вул. Тернопільська, 6, 6а,
- вул. Куликівська, 39в,
- вул. Замарстинівська, 150,
- вул. Хмільова, 2.

Через відсутність акту готовності будинку до зими тепла не мають будинки:
- вул. Володимира Великого, 23, 25.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» додають: «Якщо ж мешканці бачать, що їх будинку немає у цьому переліку і немає опалення, або ж в одній кімнаті тепло, а в іншій – ні, то, причину відсутності опалення всередині будівлі чи в окремих кімнатах потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан системи та розподілення тепла відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Зазвичай причиною відсутності тепла є заповітрення внутрішньобудинкової системи».

Читайте також: 10 практичних порад з утеплення житла

Також, якщо батареї лишаються холодними, львів’ян просять звернутися до диспетчерської служби за тел. 260-33-16 або подзвонити на гарячу лінію міста за тел. 15-85. Споживачам, яких обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», радять телефонувати в аварійно-диспетчерську службу: тел. 292-01-87, 262-64-51.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!