Де на Львівщині встановлять ще один радар TruCam

8417 0
Вже з понеділка поліція моніторитиме швидкість на ще одній аварійній ділянці доріг в області.
фото укрінформ

фото укрінформ

Із понеділка, 3 грудня, на західній об’їзній Львова патрульна поліція використовуватиме пристрій для фіксації швидкості руху TruCam, повідомляє прес-служба МВС.

Також по одному новому пристрою використовуватимуть у Тернопільській області на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська, у Рівненській області на трасі Устилуг – Луцьк – Рівне, у Вінницькій області на шляху Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, у Маріуполі на вулиці Набережна і в Києві на Броварському проспекті, вулиці Саперно-Слобідська і на Столичному шосе.

Читайте також: Львівську об'їзну дорогу планують розширити

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Протягом першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору.

Читайте також: Даїшники повертаються? Топ-4 міфи про нові камери на дорогах

«Всі прилади TruCam, якими користуються патрульні поліцейські, вже пройшли повірку та отримали експертний висновок ДССЗЗІ. Пріоритетом патрульної поліції є не покарання якомога більшої кількості порушників. Головна мета – навчити водіїв безпечно їздити! Тому дотримуйтеся ПДР і не порушуйте швидкісного режиму», – кажуть в МВС.

Тут додають, що з 16 жовтня на водіїв складено вже понад 13 тис. матеріалів за перевищення дозволеної швидкості руху.

Інфографіка: МВС


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!