Де подарувати дитині казку напередодні свята Миколая. 5 локацій у Львові

3634 0
Із днем святого Миколая розпочинається цикл новорічних та Різдвяних урочистостей у Львові. Миколай підготував сюрпризи для малечі та їхніх батьків у вигляді різноманітних акцій, вистав та інших заходів. Пропонуємо перелік місць у Львові, де можна подарувати казковий настрій дітям сьогодні, 18-го грудня, у переддень свята Миколая Чудотворця.
фото: zhyvyaktyvno.org

фото: zhyvyaktyvno.org

Святий Миколай у Шевченківському гаю

Театралізована казкова екскурсія «До хатинки Миколая» проходитиме у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» до 19-го грудня. Початок – о 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 год. Вартість екскурсії становить 70 грн.

«Святий Миколай до своїх іменин облаштував у Шевченківськім гаю  хатинку, у якій разом із янголятами готується до зустрічі із маленькими друзями», – кажуть організатори.

У програмі:

- У хаті музичних інструментів – музикант-чарівник познайомить дітей із колекцією давніх інструментів, створить разом із ними справжнісінький оркестр, який закомпонує пісню «Ой хто, хто Миколая любить»;
- Хатинка Св. Миколая. Саме тут відбудеться зустріч із Чудотворцем, який чемним дітям роздасть подарунки;
- У Бойківській церкві с. Кривка діти зустрінуть янгола і дізнаються про життя хлопчика, який згодом став Святим Миколаєм.

Екскурсія розрахована на вікову категорію 5-9 років.
Деталі за телефоном: (063) 324-75-45.

Театралізоване свято Святого Миколая

Триватиме у Львівському академічному обласному театрі ляльок. На святі відбудеться зустріч зі Святим Миколаєм, колядки, забави у святковому колі та перегляд лялькової вистави.

Дати і час показу:
Нд, 18-те грудня, 12:00, 14:00, 16:00 год.
Пн, 19-те грудня, 12:00, 14:00, 16:00 год.
Вт,  20-те грудня, 12:00 год.

Вартість: 40 грн, незалежно від віку.

Мюзикл-казка «Пригода Святого Миколая – 2»

Відбудеться у Львівській обласній філармонії 18-го та 19-го грудня. Вартість квитків становить від 100 до 200 гривень. На сцені виступить капела «Дударик» у супроводі рок-оркестру.

Читайте також: Куди піти у День Святого Миколая з дітьми: 9 розваг у Львові

«Для наших гостей лунатиме музика світових хітів усіх часів», – додають організатори. У ролях – відомі львів’яни: Верховного Чортика зіграє В'ячеслав Січук, Ангелятком буде Тарас Різняк, у Мудрого Кота перевтілиться Оксана Муха. Деталі за телефоном: (032) 235-81-36.

Таємна майстерня св. Миколая

«Це майстерня св. Миколая, яка є таємною для лиходіїв, чортиків та інших пакосників, котрі з усіх сил намагаються зіпсувати дітям найочікуванішу мить в році. Вони не люблять ні святих, ні ангеликів, ані чемних дітей, котрі шанують св. Миколая. Якщо ви поважаєте Чудотворця та намагаєтеся жити добрим прикладом, тоді можна. Ми радо запрошуємо дітей потрапити в цю Майстерню та на власні очі побачити, як саме св. Миколай готується до наймасштабнішого чуда в світі», – зазначають організатори.

Деталі:

- Майстерня розташована в Брюховичах
- Вік дітей-учасників: 3-9 років;
- Програма триватиме 18-го грудня  упродовж дня по дві години
- Участь розрахована на групи від 20-ти діток (батьки не рахуються)
- Вартує 150 грн. за дитину (де все включено), але батьки не платять
- Контакти для запису: 063-648-86-86 або 067-273-60-37

Зустріч із Миколаєм

Ще одна зустріч зі Святим Миколаєм відбуватиметься у спортивно-розважальному комплексі «Апекс» (вул. Бузкова, 2) 18-го грудня. Вартість квитків становить 220 гривень. Замовити квитки можна за телефоном: (093) 288-19-24.

Читайте також: ТОП-10 різновидів подарунків до Дня св. Миколая, які можна придбати в останні дні

У програмі свята:
- катання на роликах зі Святим Миколаєм;
- особиста розмову з Чудотворцем;
- малювання блискітками;
- фотозона;
- веселі ігри та конкурси.

Підготувала Оксана Козачок

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів
за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!