Де у Львові сьогодні не буде світла. Перелік вулиць

9086 4
Сьогодні, 10 грудня, розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 08:55 введено в дію графіки аварійних відключень по Львівщині сумарною потужністю 96 мегават.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Стрийська, Наукова, Трускавецька, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Городоцька, Патона, Любінська, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Окружна, Шевченка, Ярошенка, І.Франка, П.Мирного та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка, а також м. Винники, інформує Відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».  

Читайте також: Як економити електроенергію: 7 порад для львів’ян

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді. 

Нагадаємо, енергетики пояснюють, що в Об’єднаній енергетичній системі України продовжується дефіцит балансу виробітку та споживання електричної потужності. Як кажуть в «Львівобленерго», відмикають електрику зокрема в час пік, коли більшість людей вмикають вдома багато приладів. Також львів’ян просять обмежити користування ліфтами та вмикати енергоємні приклади, такі, як пральна машинка, в нічний час, коли навантаження на мережу є значно меншим. Також енергетики просять львівські підприємства за можливості пере форматувати роботу на нічний графік.

Водночас в ДП «НЕК «Укренерго» пояснюють причини відключення світла тим, що існує дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок аварійних ремонтів 27 енергогенеруючих одиниць на електростанціях (які не входять до складу НЕК «Укренерго»), низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій, а також через недостатність гідроресурсів на ГЕС. 


Читайте також:
11 Грудня, 2014 11:58
Вован По-перше, знову той самий перелік.. По-друге, а де сам графік? З якої по корту годину і на якій вулиці.. Це шо така складна математика? Недавно вирвався зроботии шоб зганяти в банк, а там нема світла.. Шо за рагулізм?
11 Грудня, 2014 00:39
Наталя А чому в Солонці жодного разу не відключали світло?! Там, що особливі люди живуть?
10 Грудня, 2014 17:36
Дарина скільки можна вимикати в одних і тих же районах?!
чому Сихів досі не відключають? хоч там неймовірно високий рівень споживання електрики!!!
10 Грудня, 2014 11:59
Володимир графік. це в такій годині ми відключаємо і настільки часу, а не підкиданням монетки. [***] одним словом.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!