Де у Львові сьогодні не буде світла. Перелік вулиць

2490 0
Сьогодні, 4 березня, деякі вулиці у Львові, Винниках та Рудно залишаться без електропостачання у зв’язку з плановими ремонтними роботами. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
фото: luxury-house.org

фото: luxury-house.org

Без світла лишаться вулиці Кордуби, Заклунських, Почаївська, Липківського, Музики, Веделя, Айвазовського, Жемчужникова, Кобилиці, Бортнянського, Сорохтея, Залізнична, Новознесенська, Юнацька, Шатківського, Металістів, Гнатевича, Бринського, Трависта, Польова, Брюховицька й Алмазова. Частково знеструмлять вулиці Сорочинську, Чорновола та Джерельну.

Читайте також: У Львові немає світла через ремонт

У смт Винниках електроенергію відключать на вулицях Корчевського, Кармалюка, Грушевського, Луговій, Калнишевського, Дмитерка, Береговій, Звенигородській, Шевченка, Львівській і Стуса, а в смт Рудно знеструмлять вулицю Грушевського.

Як повідомляє «Львівобленерго», світла на вказаних вулицях не буде з 8.00 до 17.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!