Де у Львові відкриють шкільні басейни і відремонтують спортзали. Мапа онлайн

2067 0
У планах відремонтувати 18 спортивних майданчиків, 4 спортзали та 3 басейни.
фото: dp.vgorode.ua

фото: dp.vgorode.ua

Цього року у Львові планують провести ремонтні роботи на 18 шкільних спортивних майданчиках і стадіонах, 4 спортивних залах та 3 басейнах, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Вода у школах, доставка їжі і менше часу на гаджети. Що змінилося для шкіл Львівщини з 1 січня

За словами начальниці управління освіти міста Зоряни Довганик, минулого року на 15 спортивних майданчиках і стадіонах роботи були завершені, але їх ще треба оплатити. У планах цього року – провести ремонт на 18 об'єктах.

Читайте також: У Львові планують збудувати відкриті шкільні басейни

Що стосується спортивних залів, то їх відремонтують у Класичній гімназії, школах № 7, № 47 та № 63. Відремонтовані басейни будуть у школі № 86, № 72, № 29.

Де саме вестимуть роботи цьогоріч можна побачити на інтерактивній карті.

Нагадаємо, у школах і садочках Львова з 28 басейнів працює 18. З них, 15 – у школах та 3 – у дитсадках. У планах збудувати кілька відкритих басейнів, зокрема, для шкіл № 67 і № 100. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!