Де у Львові відвідати безкоштовні заняття з йоги. Локація

4593 0
З 1-го червня у Львові стартує Lviv Yoga Challenge - 21 день безкоштовних занять з йоги, які щоранку будуть проходити у парку Івана Франка.

До Міжнародного дня йоги команда фестивалю Lviv Yoga Day  та тренери студії йоги Mantra House вирішили об’єднати львів’ян, щоб бадьоро почати літо і тотально оздоровитися. Замість ранкової кави пропонують взяти килимки та о 8:00 прийти на верхню галявину, що біля готелю Дністер, та разом навчитися виконувати вправи з хатха-йоги, робити дихальні практики та медитувати.

Мета цього проекту - зібрати однодумців під керівництвом досвідчених тренерів з йоги, щоб  закріпити звичку жити здоровим життям, насичити організм киснем та в прямому сенсі відкрити друге дихання.

"Yoga Challenge (Йога Челендж) - це проект, де можна відчути ефект від слова постійність! Щодня, протягом трьох тижнів, кожен охочий матиме можливість прийти позайматися. Відчутний ефект є тільки тоді, коли ви щоранку практикуєте, і це гарантовано принесе приємні зміни у ваше життя. Постійність — це не важко: ми постійно їмо, п'ємо воду. Зовсім не важко робити корисні і приємні дії, це природно", – коментують організатори.

Перший день літа може стати ефективною сходинкою до відчутних власних змін та у роботі над собою, бо ми часто ставимо для себе умовні орієнтири, після яких починаємо нове життя, кидаємо палити, сідаємо на дієту чи щось інше. І для цього потрібна лише одна година  на день. 

Довідка. Lviv Yoga Day  відбудеться 17 та 18 червня одразу на двох майданчиках: парку Івана Франка та на площі Ринок.

Більше інформації про Yoga Challenge : https://goo.gl/DSvjHI

Реєструйтесь тут: https://goo.gl/pr9nGJ

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!