Де у Львові впорядкують внутрішні дворики. Фото

4057 1
У Львівській міській раді визначили переможців конкурсу на впорядкування внутрішніх двориків «Наш дворик – це ми». Для участі в конкурсі мешканці мали можливість подати заявки з мотиваційними листами в управління охорони історичного середовища з 2 грудня 2014 року до 16 січня 2015-го.

Конкурс на впорядкування двориків було оголошено метою реалізації Програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів у 2015 р., яка впроваджується у рамках спільного українсько-німецького проекту Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмБХ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На фото: дворик на вулиці Лепкого, 7 – Шопена, 3

З поданих шести заявок, переможцями цьогорічного конкурсу на впорядкування дворів, стали активні мешканці таких житлових будинків: вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3; вул. Кониського, 3-5; вул. Мулярська, 7; вул. Газова, 6.

На фото: дворик на вулиці Кониського, 3-5

Нагадуємо, що у 2014 р. було проведено роботи з впорядкування внутрішніх двориків будинків на вул. Наливайка, 17, вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10. Висадку рослин та встановлення елементів благоустрою в двориках на вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10 буде здійснено у 2015 році.

На фото: дворик на вулиці Мулярській, 7

На фото: дворик на вулиці Газовій, 6


Читайте також:
5 Червня, 2015 20:19
Мешканка Львова Закликаю всіх мешканців ,які бажають віддаті 1000 гр, прийти на вул Коперніка 30 і подивитися на жахіття яке нам зробили Львівські бракороби/
Було телебачення, був сам МЕР Львова і 6 місяців ми чекаємо на продовження робіт. Якщо чесно, ми вже не віримо, що подвір"я буде гарним і озелененим, бо де решта грошей ми не знаємо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!