Де вивчати мистецтво онлайн: реєстрація

4759 0
Триває реєстрація на безкоштовний e-mail курс з мистецтва. З 10 серпня по 10 вересня «Поштова школа з мистецтва» надаватиме 15 уроків із мистецтвознавства.

На сайті культурного проекту всім охочим обіцяють щотижневу порцію знань про класичних художників і твори мистецтва. Таке навчання обіцяють проводити в захопливому форматі, несумісному із підручниковим трактуванням творів.

Поштова школа пропонує:

1. Навчитися розшифровувати культурні меседжі епохи.

Наприклад, можна буде дізнатися, що означає, коли на картині оголені дівчата торкаються одна одну за груди. Отримуючи листи «Поштової школи», учні разом з мистецтвознавцем аналізуватимуть цілу низку шедеврів. Відтак кожен зможе зрозуміти, як експерти читають повідомлення з картин різних епох.

2. Бачити шедеври в деталях.

В e-mail курсі ви дивитесь на картини під збільшувальним склом та отримуєте професійний коментар щодо специфіки кожного фрагменту

3. Послухати експертну думку про художників, контекст епохи, найвизначніші твори мистецтва та справжню цінність шедеврів.

Підписатися на «Поштову школу» та вивчати мистецтво можна абсолютно безкоштовно. Для тих, хто бажає глибше досліджувати цю сферу, на сторінці проекту є інтенсивний курс лекцій та мистецтвознавчої практики «Історія візуального мистецтва». Однак остання можливість платна. 

Джерело: Культурний проект


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!