Депутатка ЛМР продала квартиру юридичному департаменту міськради

4019 0
За словами посадовців, продаж квартири депутатки одному з департаментів ЛМР – лише збіг обставин.
Фото: varianty.lviv.ua

Фото: varianty.lviv.ua

Відповідно до щорічної декларації депутатки ЛМР Христини Паньків, минулого року вона отримала 588 277 грн за продаж квартири. Покупцем виявився юридичний департамент ЛМР.

«Міськрада купувала ці квартири людям. Те, що квартиру придбали в мене – збіг обставин. Люди шукали квартиру: і покупці, і я користувалися послугами маклера. Для чого юридичний департамент купував квартири – це питання вже до нього. Квартира купувалася в рамках однієї із програм, за умовами якої місто купує для львів’ян квартири», – розповіла Христина Паньків в коментарі Tvoemisto.tv.

Читайте також: Топ-10 найбагатших і найбідніших депутатів львівської міськради. Інфографіка

Директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич в коментарі Tvoemisto.tv підтвердила, що купівля квартири у депутатки міськради – збіг обставин, про який в управлінні дізналися лише в момент укладання договору.

«Юридичний департамент виступав замовником та ініціатором проекту стосовно відселення мешканців з церки святого Юра і передачі приміщень церкві. За процедурою відселення люди самі знаходили собі квартири, ми їх оцінювали та купували, а потім проводили обмін. Одна сім’я висловила бажання придбати квартиру, що була виставлена на продаж Христиною Паньків», – сказала вона.

Читайте також: Львівський депутат потрапив у топ-5 найбагатших України

Нагадаємо, у кінці минулого року стало відомо, що директор «Львівтеплоенерго» не задекларував квартиру дружини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!