Депутати Львівської міськради погодили будівництво готелю біля ТРЦ Forum

4049 3
Під усією територією готелю розмістять підземний паркінг.
Візуалізація з ДПТ

Візуалізація з ДПТ

Депутати Львівської міської ради під час пленарного засідання сьогодні, 19 вересня, погодили детальний план території, обмеженої вулицями Люльки, Куліша, Медовою та проспектом Чорновола, який передбачає будівництво 6-поверхового готелю. Про це інформує кореспондент Tvoemisto.tv.

Ухвалу розглядали двічі. Спершу її не погодили, проте пізніше депутат ЛМР та бізнесмен Григорій Козловський запропонував її розглянути ще раз, як і ще дві інші ухвали. З другої спроби депутати за неї проголосували.

Площа детального плану охоплює територію 0,6 га, що розташована у історичному ареалі міста. Безпосередньо між вулицею Куліша та проспектом Чорновола пропонують збудувати 5-поверховий готель, який складатимуть три будівлі та будуватимуть у кілька черг. У новому готелі передбачають 170 номерів.

Наразі земельна ділянка перебуває у приватній власності, а сама територія – занедбана. Заїзд до готелю передбачили з вулиці Куліша, під усією територією готелю облатують підземний паркінг на 50 місць.

Житло у межах детального плану будувати не планують, однак проектом передбачають змінити транспортну мережу та створити зелені пішохідні зони.

Читайте також: Два нові готелі та підземний маршрут для туристів. Як планують упорядкувати центр Львова

Після затвердження ДПТ забудовник зможе отримати містобудівні умови та обмеження на будівництво.


Читайте також:
23 Вересня, 2019 23:27
Нема різниці В мене склалось таке враження, що архітектору "Ібісу" треба дати під дих, щоб пройнявся архітектурою Львова. Бачу, другий на черзі.
23 Вересня, 2019 23:26
Нема різниці Особливо прекрасно виглядає візуалізація чотирьох поверхів там, де їх може бути лише три. Вітання карликам, які там житимуть. Андрійко тисне руку, візуалізатори.
20 Вересня, 2019 16:25
Роман Архітектура не в пі....ду не в червону армію !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!