Державіаслужба дозволила SkyUp літати з Києва у Львів щодня

8884 0
Рейси стартують із 17 жовтня.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Комісія Державіаслужби з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній дозволила українському лоукостеру SkyUp виконувати рейси Київ – Львів – Київ 7 разів на тиждень. Про це ідеться на сайті Державіаслужби.

У попередньому дозволі, отриманому авіаперевізником, ішлося про 4 рейси на тиждень. Із 17 жовтня рейси мають виконуватись щочетверга і щонеділі, а далі — щопонеділка, щовівторка, щоп'ятниці і щонеділі.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Зараз на сайті авіакомпанії на жовтень у розкладі є по два рейси на тиждень, на листопад – по п'ять, на грудень, січень, лютий і березень – по чотири. Ціни стартують від 506 грн.

Додамо, рейси заплановані на період із 17 жовтня до 28 березня.

Нагадаємо, що авіакомпанія SkyUp також відкриває рейси Львів – Париж (аеропорт Бове).

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстроване в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!