Дешево і ще дешевше. Акції та знижки на львівські новобудови у липні

11419 0
Що можна зекономити або отримати, купуючи квартиру в липні? Огляд цін та акцій у новобудовах Львова.
фото: Енциклопедія новобудов

фото: Енциклопедія новобудов

Найцікавіші з акційних пропозицій літа від забудовників – в огляді Tvoemisto.tv та одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія новобудов».

«Літо – це один з періодів активних спеціальних пропозицій при продажу квартир», – говорить керівник та співзасновник сайту-каталогу нерухомості «Енциклопедія Новобудов» Денис Шульга. – «Забудовники пропонують в цей час як знижки, так і додаткові бонуси. Ми зібрали найцікавіші пропозиції, дійсні в липні, і згрупували їх за основними показниками».

Читайте також: Де у Львові купити квартиру за 14 000 доларів

Акції забудовники проводять з різних підстав. Для одних – це справді літня знижка, в інших цей період збігся з початком або закінченням будівництва, які також, зазвичай, є часом для спеціальних пропозицій. Ще один тип спеціальних пропозицій розрахований на певну цільову аудиторію або пов’язаний з можливістю отримати додаткові цінні бонуси.

Деякі з пропозицій від забудовників не ввійшли до цього огляду, оскільки, крім слів про «акцію», жодних інших підтверджень зниження ціни чи бонусних пропозицій не вдалося ідентифікувати.

Читайте також: Де у Львові будуватимуть житло в наступні роки

Літні Знижки

Гарантовану знижку до 10% на усі квартири одразу у двох об’єктах пропонує в літній акції компанія Lev Development: в будинку клубного типу на вулиці Шевченка GENEVA та в новому житловому комплексі OBRIY  на Малоголосківській (Шевченківський район). Комплекс цікавий також тим, що девелопер запланував його одразу з облаштуванням всього прибудинкового простору включно з ексклюзивним барбекю-парком.

8% знижки пропонує забудовник «Гранд Дім» у своїх об’єктах – це житловий комплекс Яскравий Львів на вул. Зелена та в ЖК Гранд Вілидж, Сокільники.

Також до 10% знижки забудовник пропонує і на останні однокімнатні квартири в ЖК Вайт Хаус на пр. Чорновола.

Зекономити в липні до 130 тисяч гривень, залежно від обраної квартири, можна, скориставшись пропозицією від Greenville в житловому комплексі Грінвіль Хаус на вулиці Кн. Ольги.

До 160 000 гривень економії при купівлі квартири в одному з двох будинків житлового комплексу ЕКО-ДІМ на Мечникова пропонує ЕКО-ДІМ. Будинки різняться часом здачі – один вже готується до здачі, другий заплановано здати в 2019 році.

Авто до квартири

Одразу два забудовники пропонують можливість виграти авто при купівлі квартири.

Один Volkswagen Polo розігруватиме компанія «НоваБудова» серед покупців квартир у двох своїх об’єктах – Щасливий на вул. Біговій, 17 (тракт Глинянський) та Щасливий Платинум на проспекті Чорновола.

Чотири позашляховики розіграє будівельна компанія МС між покупцями квартир у своєму новому ЖК на Малоголосківській. Серед переваг комплексу забудовник вказує наявність місць для зберігання дитячих візочків, панорамні енергозберігаючі вікна, систему очистки води та підземний/наземний паркінги.

Знижка для молодих сімей

Для всіх, хто одружився у 2018 році, девелоперська компанія «КВІТКА» дарує 10% знижки на покупку квартири у своїх об’єктах – ЖК Вільне місто на вул. Професора Буйка та Клубному будинку на Личаківській (вул. Личаківська, 79).

Початок будівництва

ЕКО-ДІМ на Тракті – новий житловий комплекс, будівництво якого якраз розпочали. Тут є можливість зекономити, обравши один з кількох варіантів оплати. Спеціальна ціна при повній оплаті становить від 10 940 гривень за кв. м, а звичайна ціна при розтермінуванні платежів на 1,5 роки стартує від 11 400 грн/кв. м. 

Читайте також: Що входить в ціну квадратного метра новобудови

За словами Дениса Шульги, житлові комплекси, що увійшли до цього огляду, різняться між собою як місцем розташування, так і наповненням. Тож клієнтам важливо перед купівлею одразу з'ясовувати, яке саме житло пропонує забудовник, а також точні умови акційних пропозицій. Дізнатися більше про пропозиції, акції та ціни на квартири в новобудовах Львова можна на сайті «Енциклопедія Новобудов».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!