У Львові збільшили кількість дітей, які харчуватимуться в школах безкоштовно

2360 0
Львівські школярі, чиї батьки постраждали під час Революції Гідності, будуть харчуватися безкоштовно, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: novayagazeta

фото: novayagazeta

Відповідне рішення було прийнято під час сесії Львівської міської ради. Так, безкоштовно харчуватимуться діти постраждалих учасників Революції Гідності та учнів 5 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, на 2016 рік».

На даний час у 5-11 класах загальноосвітніх навчальних закладах міста Львова навчається 500 дітей із сімей, які отримують допомогу, а також у загальноосвітніх навчальних закладах навчається 10 дітей постраждалих під час Революції Гідності.

Читайте також: У львівських дитсадках подорожчає харчування

На безоплатне харчування передбачено близько 800 тис. грн., вартість харчування однієї дитини із малозабезпечених сімей становить 11,30 грн., а для постраждалих учасників Революції Гідності – 13,16 грн.

Нагадаємо, вартість харчування однієї дитини становить 9,40 грн.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!