Для будівництва концесійної дороги Львів – Краковець розроблять новий проєкт

5085 0
Попередній уже не є актуальним.
фото: Inspired

фото: Inspired

На Львівщині планують прокласти платний автобан Львів – Краковець, для якого готували проєкту документації. Однак як повідомив під час стріму Tvoemisto.tv керівник Служби автомобільних доріг Львівської області Олег Береза, попередній проєкт вже є неактуальним.

«Зараз маємо розпорядження на те, щоби відновити документацію, а, крім того, проводимо аудит земельних ділянок по всій трасі та готуємо технічне завдання на робробку нового проєкту», – каже він.

Читайте також: Яким буде пункт пропуску «Краковець» на Львівщині після реконструкції

Нагадаємо, що на Львівщині планують прокласти платний автобан Львів – Краковець Тендер на першу концесійну дорогу мали провести до кінця 2018 року, а у 2019 – розпочати будівництво. Згодом терміни змістили на 2020 рік.

Вартість проїзду концесійною дорогою становитиме попередньо 7-10 євроцентів за кілометр. Проте остаточна ціна залежатиме від вартості будівництва. Протяжність нової дороги сягатиме 84,4 км. 

Також додамо, що у 2020 році на Львівщині планують реконструювати пункт пропуску «Краковець».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!