Для львівських водіїв запрацював онлайн-сервіс: 9 послуг у мережі

5107 0
Для водів та власників автотранспорту Львова стали доступні онлайн на порталі державних послуг IGo дев’ять популярних послуг. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко.
фото: autoview.co.kr

фото: autoview.co.kr

«Це своєрідний експеримент Територіального сервісного центру міста Львова. Насправді це лише один невеличкий крок на шляху до впровадження електронного формату обслуговування клієнтів та покращення якості і швидкості надання послуг. Як на мене, наше стратегічне завдання – співпраця з органами місцевого самоврядування, які мають величезний досвід як у наданні електронних послуг, так і в консультаційному напрямку. Але що найважливіше – на відміну від загальнодержавного порталу IGov, створені на їх базі відповідні центри, максимально наближені до львів’янина», – написав Сергій Клочко.

Друзі! Маємо гарне закінчення робочого тижня! Співпрацю з порталом державних послуг IGov розпочато! Відтепер усі вод...

Опубліковано Сергієм Клочком 12 лютого 2016 р.

 

На порталі IGov для львів'ян вже доступні 9 послуг щодо автомобілів:

- зміна анкетних данних власника транспортного засобу; 

- зняття транспортного засобу з обліку для реалізації;

- перереєстрація транспортного засобу при заміні номерного знаку;

- перереєстрація транспортного засобу на нового власника за договором купівлі-продажу;

- перереєстрація транспортного засобу на нового власника по успадкуванню;

- перереєстрація транспортного засобу при відачі дубліката свідоцтва;

- перереєстрація транспортного засобу при переобладнанні без зміни ном.агрегатів;

- реєстрація транспортного засобу привезеного з-за кордону;

- реєстрація транспортного засобу придбаного в торгівельній організації (нові транспортні засоби).

Аби скористатись однією з цих послуг, необхідно увійти в систему через BankID або електронно-цифровий підпис. Потім заповнити коротку форму, завантажити необхідні відскановані документи і натиснути кнопку «Замовити послугу». Після цього ваша заявка буде прийнята в роботу. В подальшому ви будете отримувати листи на зазначений вами e-mail, з інформацією про стан заяви.

Якщо ви слідували інструкціям і все вірно заповнили, отримаєте подальші інструкції (дату/час візиту, адресу, пакет необхідних документів, реквізити для сплати вартості послуги).

Нагадаємо, у грудні у на Львівщині замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів запрацювали сервісні центри. Вони розташовуються у тих самих приміщеннях, де раніше були так звані МРЕВ. На Львівщині загалом працює сім таких територіальних сервісних центрів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!