На правах реклами

Міні-автодром та казкотерапія: у Львові запрацює сучасний садок

4136 1
З вересня минулого року у Львові почав діяти клуб-садочок «Фрузя», а вже в липні запрацює ще один заклад на новій локації — біля ринку Південний. Наталія Щербаненко, яка впродовж півроку відкрила у Львові два приватних садочки, розповіла Tvoemisto.tv про унікальні методики та про те, як навчатимуть діток.
фото: www.littleharvard.ie

фото: www.littleharvard.ie

У вересні минулого року Наталія Щербаненко заснувала клуб-садочок «Фрузя» по вул. Наукова, а вже у березні 2018 року відкрила філію на просп. Червоної Калини. Діток приймають з двох років. Навчання в обох садках проводять за методикою Софії Русової (виховання індивідуальне, пристосоване до природи дитини), за освітньою моделлю «Довкілля» та методикою Монтессорі, яка надає дитині максимум можливостей обрати справу, яка їй до душі.

У садочках «Фрузя» у переліку дисциплін, яким навчають дітлахів, окрім традиційної англійської, також LEGO- конструювання, пісочна анімація, гончарство, казкотерапія, кулінарія, музика та різноманітні техніки малювання. Також для малюків передбачено заняття з логіко-математичного розвитку, читання та уроки з підготовки руки до письма. Все це сприяє розвивитку дрібної моторики, сприйняття, пам’яті, уваги, просторового  уявлення, логічного мислення

Особливу увагу тут  приділяють соціалізації дітей, навчають економити і зберігати природні та енергетичні ресурси.

У «Фрузі» дітям допомагають розвивати психологічну зрілість. З цією метою розглядають такі важливі ситуації: чому не можна йти з незнайомцями, як вберегтися від насилля, як поводитись у колективі, тощо.

Дітей навчають мислити творчо, ефективно працювати в команді, знаходити способи вирішення поставлених задач.

Для діток, що не звикли спати вдень, вихователі проводять альтернативні заняття.

Передбачена регулярна організація цікавих екскурсій з іграми та пікніками.

На досягнутому пані Наталя вирішила не зупинятися. І уже у липні, біля ринку Південний (вул. Чуваська), відкриє ще один дошкільний навчальний заклад мережі «Фрузя», в якому окрім малечі 2-6 років також буде і ясельна група від одного року.

Садочок на вул. Чуваській розташований у парковій зоні з власною територією. Передбачається і міні-автодром з світлофорами, дорожніми знаками, електромашинками, де дітки зможуть вивчати правила дорожнього руху.

«Заклад дошкільної освіти — це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того, як їй тут живеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє  всієї країни. Тому ми прагнемо, щоб діти, які відвідують наш садок, навчалися за сучасними методами педагогіки», — зазначає засновниця садочка «Фрузя».

Садок «Фрузя» на вул. Чуваська — це:

  1. Індивідуальний підхід до кожної дитини.
  2. Новий сучасний комплекс підвищеного комфорту.
  3. Власна закрита територія з міні-автодромом.
  4. Гуртки для всебічного розвитку дитини в межах навчально-виховного комплексу.

Садочок  відкриється в липні та працюватиме з 8 до 19:30 години. Режим дня складено таким чином, щоб відпочинок гармонійно поєднувався із фізичними та інтелектуальними навантаженнями.

Для того, щоб детальніше ознайомитись з програмою та більше дізнатись про садок «Фрузя», звертайтесь за телефонами:  098 77 64 117, 063 18 59 037 — реєстрація відкрита.

Адреси: м. Львів, вул. Наукова 2-Г

просп. Червоної Калини 70                 

вул. Чуваська (район р-ку Південний) 

 


Читайте також:
8 Червня, 2018 22:48
Оля Ще б це була правда. Бо на словах гарно, а на практиці краще промовчу...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!