Для школярів розробили дистанційні уроки з біології про коронавірус

1649 0
Уроки знайомлять учнів зі шляхами передачі інфекції, дають практичні поради, як діяти під час пандемії та як вберегти себе.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Для школярів 6-10 класів в Україні розробили дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію Covid-19. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки.

Тимчасова виконувачка міністра Любомира Мандзій пояснила, що знати про коронавірус якомога більше — означає захистити від захворювання себе і своїх близьких.

«В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими… (Вони — ред.) допоможуть учням шкіл і педагогам знати максимум про коронавірус та боротьбу із ним», — каже вона.

Читайте також: Важливо дивитися в очі. Як карантин змусив львівських учителів іти в онлайн

Уроки знайомлять учнів зі шляхами передачі інфекції, дають практичні поради, як діяти під час пандемії та як вберегти себе. Матеріали допоможуть учням дізнатися більше про COVID-19, зрозуміти важливість соціальної дистанції та правил особистої гігієни через призму наукових знань.

Загалом розробили чотири версії уроків для учнів 6-8-х та 9-10-х класів. Їх створили з можливістю проведення через відеозв’язок або без нього — за умов обмеженого доступу до інтернету чи ґаджетів.

У Міносвіти зазначають, що інформацію для учнів подають відповідно до засвоєного до цього часу матеріалу на уроках біології.

Нагадаємо, що 6 квітня в Україні стартував проєкт Всеукраїнська школа онлайн, де 40 вчителів з Києва навчають дистанційно школярів від 5 до 11 класу одинадцяти предметам. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!