Для старшокласників Львова хочуть запровадити уроки підприємництва

1664 1
Основи бізнесу вивчатимуть у межах курсу «Громадянська освіта».
ілюстративне фото: Unsplash

ілюстративне фото: Unsplash

10-класники Львова на уроках «Громадянської освіти» вивчатимуть основи підприємництва. Відповідну програму сьогодні, 20 лютого, затвердили депутати Львівської міськради. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Мета програми – популяризація підприємництва серед дітей шкільного віку для стимулювання ділової активності, формування бізнес-культури серед молоді.

Читайте також: Софія Опацька: Українцям треба позбутись патерналізму і ставати відповідальними

«Майстерні підприємництва» передбачають розвиток ключових компетентностей учнів у сфері економіки та підприємництва: навички пошуку та критичного аналізу економічної інформації, генерування підприємницьких ідей, розробки бізнес-плану, комунікації та менеджменту.

Спочатку відповідне навчання пройдуть вчителі шкіл та будуть розроблені методичні рекомендації для викладання предмету. Реалізація програми фінансуватиметься із міського бюджету та з інших джерел, не заборонених законодавством.


Читайте також:
20 Лютого, 2020 20:14
666 ... а вони (старшокласники) вже і так непогано орієнтуються в українському "підприємництві" ... от, нещодавно спілкувався із однією молодою представницею наших львівських " підприємців" ... вона в захваті від того , хто організував такий собі спосіб "рекламувати" послуги мобільних операторів, що дозволяє "заробляти" непогані гроші ... певне всі зустрічали в центрі молодих хлопців і дівчат , які пропонують придбати картку певного мобільного оператора ... а вартість ( зарплата) "реклами" в особі 10 (ДЕСЯТИ) продавців пакетів мобільних операторів набагато менша , ніж вартість реклами того ж самого мобільного оператора на ОДНОМУ біг-борді ... а ефективність такого способу ,на мою думку , набагато вища , ніж реклама на біг-бордах ... і таких от способів "зрубити бабла" і не збідніти та не спітніти молоді придумали достатньо ... то ж , треба ще подивитись , хто кого навчатиме отому "підприємництву" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!