Для українців у Туреччині відкрили гарячу лінію у зв’язку з терактом

4124 0
У новорічну ніч озброєний невідомий влаштував стрілянину в нічному клубі Стамбула.
фото: Politeka

фото: Politeka

Як повідомляє nv.ua, чоловік, одягнений як Санта-Клаус, застрелив поліцейського і цивільну особу при вході  в клуб, після чого увірвався в приміщення і почав стрілянину. На момент початку теракту в клубі було близько шестисот осіб. Згідно з повідомленням правоохоронців, в ході спецоперації зловмисника застрелили.

У зв’язку з подіями, які відбулися в нічному клубі «Reina» міста Стамбул 01 січня 2017 року МЗС України відкриває додаткову гарячу лінію – (044) 238 17 77. Про це повідомляють у Департаменті консульської служби МЗС України.

«Гаряча лінія також працює в Генеральному консульстві України в Стамбулі – +905306125577. Окрім того, просимо громадян надсилати звернення та інформацію на електронну адресу ГКУ [email protected] та сторінку Генконсульства у Фейсбуці.

Наразі генеральне консульство України в Стамбулі з’ясовує, чи є серед загиблих та поранених при нападі на нічний клуб в Стамбулі українці, повідомив генеральний консул Василь Бондар.

Читайте також: Поради від МЗС усім, хто їде у відпустку за кордон

«За інформацією міністра внутрішніх справ Туреччини С.Сойлу, внаслідок терористичного нападу на нічний клуб в Стамбулі загинуло щонайменше 39 осіб, з них 16 ідентифіковані як іноземні громадяни. Поранено 69 осіб. У контакті з органами влади з'ясовуємо наявність серед жертв і постраждалих громадян України», – заявив він на своїй сторінці в Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!