Дмитро Добродомов іде в президенти

3038 2
Нардеп зі Львова оголосив про наміри балотуватися на з’їзді політичної партії «Народний контроль», лідером якої він є.
фото: Дмитро Добродомов/Facebook

фото: Дмитро Добродомов/Facebook

Народний депутат, колишній львівський журналіст Дмитро Добродомов йде в президенти. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я ухвалив для себе важке, але виважене і дуже важливе рішення. Сьогодні на з’їзді нашої політичної партії «Народний контроль» я оголосив, що готовий взяти участь у президентській кампанії. Я щиро вдячний однопартійцям, усій нашій команді за підтримку», – написав він.

Читайте також: Скромні та багаті. Що задекларували нардепи-мажоритарники Львова

Дмитро Добродомов працював у газеті «Експрес», був генеральним продюсером телеканалу ZIK, генеральним директором медіа-холдингу ZIK, автором і ведучим програми журналістських розслідувань «Народний Контроль». Тричі балотувався до Верховної Ради, з 27 листопада 2014 року – нардеп України VIII скликання, позафракційний. Секретар Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції. Лідер Громадського руху «Народний Контроль».

Нагадаємо, що нещодавно про наміри балотуватися в президенти оголосив також міський голова Львова Андрій Садовий.


Читайте також:
28 Жовтня, 2018 16:15
ser Коли вже в Україні закінчаться ці гетьмани?
27 Жовтня, 2018 22:09
Ярослав То тепер вже Діма "наступний", чи як?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!