В Україні запускають прямий потяг до Бухареста

2355 0
«Укрзалізниця» з 18 березня вводить пряме безпересадкове сполучення між Києвом і Бухарестом. Про це повідомляє прес-служба компанії .
фото: hromadske.tv

фото: hromadske.tv

Безпересадочний вагон буде курсувати в складі поїзда №117 «Буковина». Він відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський по п'ятницях о 20:05 і прибуватиме в Бухарест о 22:48 на наступний день. Відправлення в зворотному напрямку буде здійснюватися по неділю о 6:15 (прибуття до Києва на наступний день о 8:06).

«Курсування цього вагона забезпечить сполучення між багатьма містами України та Румунії. Зокрема, він буде зручним для жителів і гостей Вінниці, Хмельницького, Чернівців, Кам'янця-Подільського та ін. Серед зупинок на території Румунії  Сучава, Аджуд, Роман, Бакеу та ін»,  відзначають в компанії інформує hromadske.tv.

Деталі про квитки можна дізнатися за телефоном: (044) 503-70-05.

Читайте також: Квитки на потяг Київ-Львів подорожчають

Опублікувала Наталія Серендюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!