До Львова із зони бойових дій евакуювали 230 людей. Як минула доба

950 0
Головне за добу, що варто знати жителям Львівщини.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. Жодного разу сирена не сповіщала про повітряну тривогу. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 230 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушили 670 осіб.

Читайте також: Ситуація на українсько-польському кордоні стає критичною і може перерости у катастрофу

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 19 тисяч 942 людини. Повернулися – 23 тисячі 99 українців.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1283 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Плетіння сіток. Учора, 3 вересня, у Львівському палаці мистецтв розпочали плести сітки, щоб допомогти нашим воїнам та встановити національний рекорд. У межах акції «Найбільша маскувальна сітка України» планують сплести понад 2000 м² сіток. Сьогодні долучитись до доброї справи можна з 9:00 до 18:00 год.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запускає програму евакуації громадян України, які проживають у Криму. Вони зможуть скористатись евакуаційними поїздами із Запоріжжя, Кривого Рогу та Одеси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!