До Львова приїхав Президент Австрії. Чи перекриватимуть рух

2527 0
У Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту, а світлофори переведуть у режим жовтого миготіння.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Учора ввечері до Львова з офіційним візитом прибув Федеральний Президент Австрії Александер Ван дер Беллен, котрий сьогодні протягом дня матиме зустрічі з керівництвом міста й області та студентами. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Внаслідок цього, у період з 9:00 до 16:00 у місті очікують ускладнення руху транспорту в центральній частині. Точний маршрут не оголошують з міркувань безпеки.

«Сьогодні  буде ускладнений рух у зв’язку з приїздом Президента Австрії. Тому просимо оминати центральну частину міста. Будуть ситуативні перекриття за 5 хвилин до проходження кортежу і під час нього. Світлофори переведені у режим жовтого миготіння. Усюди працюватимуть регулювальники», — повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!