До Львова привезуть мощі святого апостола Андрія Первозванного. Розклад богослужінь

13816 0
Вони перебуватимуть у храмі упродовж тижня — до 27 жовтня.

Наступної неділі, 20 жовтня, до храму Ікони Пресвятої Богородиці «Всецариці» ПЦУ, що на вул. Пилипа Орлика, 1 привезуть частинку мощей святого апостола Андрія Первозванного. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Мощовик має вигляд срібної стопи, у якій вмістили фрагменти мощей святого апостола Андрія. Із 9:00 їх виставлять до поклоніння. Божественна Літургія розпочнеться о 9:00, об 11:00 буде друга Божественна Літургія. О 18.00 цього дня служитимуть Акафіст Андрію Первозванному. 

Упродовж тижня, до 27 жовтня, двері храму будуть відчинені щодня з 9:00 до 19.00-20:00. Після Львова мощі доправлять до інших парафій.

Для довідки

Св. Андрій Первозванний — перший учень, покликаний на апостольське служіння Христу. Саме апостол Андрій є основоположником української Церкви. Його стопи стояли на київських кручах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!