До Малехова та Підбірців зі Львова запустять нові автобусні маршрути. Схеми

5817 0
На обох маршрутах курсуватиме по одному автобусу.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Зі Львова до Малехова та Підбірців запустять тимчасові автобусні маршрути. Відповідне рішення погодили на засіданні виконкому ЛМР сьогодні, 24 січня.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Автобус до Малехова на 55 пасажирів курсуватиме з 1 лютого по 30 квітня за маршрутом:

с. Малехів – вул. Богдана Хмельницького – вул. Гайдамацька – вул. Замарстинівська – пл. 700-річчя Львова – вул. Під Дубом – просп. Чорновола – пл. 700-річчя Львова – вул. Замарстинівська – вул. Л. Долинського – вул. Б. Хмельницького – с. Малехів.

Автобус курсуватиме як експрес. Одного наразі, за словами керівника управління транспорту Ореста Олеськіва, буде достатньо, щоби перевірити його доцільність. 

Рішення щодо курсування автобуса до Підбірців прийняли з зауваженнями. Маршрут мають доопрацювати. Він також буде тимчасовим і курсуватиме з 1 лютого по 30 квітня й вміщуватиме 35 пасажирів. Попередній маршрут:

пл. Різні – вул. Торгова – пл. Князя Ярослава Осмомисла – вул. Гонти – пл. Данила Галицького – вул. Підвальна – пл. Митна – вул. Личаківська – вул. Голинського – вул. Тракт Глинянський – с. Підбірці – вул. Тракт Глинянський – вул. Личаківська – пл. Митна – вул. Винниченка – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні.

Обидва нові маршрути обслуговуватиме комунальне «АТП-1». На них курсуватиме по одному автобусу. 

Читайте також: На яких перехрестях Львова найбільш забруднене повітря

Додамо, що на початку зими ЛМР звернулася до ЛОДА з проханням погодити маршрут міського автобуса №1а до Малехова та запустити новий автобус №58 до Підбірців, оскільки частково ці маршрути пролягають через територію області. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!