До ведмежого притулку біля Львова хочуть прокласти веломаршрут

2463 0
Орієнтовна довжина маршруту – 20 км.
фото: сторінка ведмежого притулку "Домажир" у Facebook

фото: сторінка ведмежого притулку "Домажир" у Facebook

На Львівщині планують провести маршрут через еколокацію ведмежого притулку «Домажир», що біля Львова. Про це повідомляє управління туризму та курортів Львівської ОДА на своїй сторінці у Фейсбук.

«Спільно із громадською організацією "Клуб велотуристів друзів природи "РУХ" та ведмежим притулком Домажир провели виїзну нараду щодо оновлення веломаршруту 490, зокрема, найближча робота вестиметься на відтинку Львів – Брюховичі – Домажир», – повідомили в управлінні.

Там зазначають, що цей маршрут буде комфортнии як для новачків, так і для велотуристів з дітьми. В управлінні готують пропозиції до ознакування маршруту.

Домажир є унікальним центром порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні, створений за підтримки міжнародного благодійного фонду Four Paws.

Притулок відкрили у 2017-му році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!