На правах реклами

Добровільне медичне страхування: у чому переваги?

2947 0
Ні для кого не секрет, що найцінніше, у що варто вкладати час і кошти – це наше здоров’я. Проте, в режимі «на роботу – з роботи» ми все частіше відкладаємо візит до лікаря «на завтра». Добре, що світ рухається вперед, і сьогодні з’явилось багато зручних способів стежити за своїм здоров’ям. До прикладу, добровільне медичне страхування, яке набуває популярності і в Україні. Воно ставить на перше місце не прибуток страхувальника чи медичного закладу, а інтереси і здоров’я пацієнта.
Фото: vseprogroshi.com.ua, novanews.com.ua, wallpaper222.com

Фото: vseprogroshi.com.ua, novanews.com.ua, wallpaper222.com

Формула роботи добровільного медичного страхування - в наданні пацієнту гарантій якісної  і вчасної медичної допомоги, в разі виникнення страхового випадку та профілактичних заходів, за рахунок накопичених коштів.

Медичний центр Medicover на сьогодні співпрацює з понад 30-ма страховими компаніями, які пропонують клієнтам широкий вибір страхових програм. Медичний центр європейського зразка забезпечує пацієнтів якісними послугами, комфортними умовами та індивідуальним супроводом кожного пацієнта. Щороку кількість застрахованих, які звертаються до «ІНТЕРСОНО Medicover group», збільшується. А це говорить про задоволеність клієнтів та ефективну для пацієнта співпрацю медичного центру та страхових компаній.

Незважаючи на гарантії безкоштовної медичної допомоги в державних медичних закладах, за фактом всі послуги є платними. Тому усе частіше люди цікавляться саме питанням добровільного медичного страхування. По-перше, як не банально, так можна суттєво зекономити. По-друге, бути впевненим у завтрашньому дні.

Перш за все, давайте розберемось, що ж таке медичне страхування? Громадянин оплачує певний одноразовий страховий внесок, який є точно меншим за загальну вартість послуг. Далі клієнт може протягом року безкоштовно користуватися комплексом медичних послуг кваліфікованих спеціалістів обираючи європейський Медичний центр Medicover.

«У нашому медичному центрі щотижня близько 100-та пацієнтів отримують послуги на основі добровільного медичного страхування. Тобто це стало актуальним для львів’ян», - розповідає Інна Халявка, менеджер з корпоративного обслуговування медичного центру «ІНТЕРСОНО Medicover group». Тут надають медичні послуги найвищої якості, адже медичний центр  сертифікований згідно  з міжнародними стандартами ISO 9001. Тобто всі процеси регулюються системою управління якістю та контролюються страховими компаніями.

Як відбувається процес координації страхової компанії та медичного центру?

Перше, що варто сказати – це те, що у випадку купівлі страхового полісу від пацієнта вимагається тільки одне – сказати, що його турбує. Одне речення – і координатор зі страхової компанії зв’язується з вашим особистим координатором у медичному центрі «ІНТЕРСОНО Medicover group», який і буде піклуватися про вас увесь період перебування в клініці та період лікування. Для працівників цього медичного центру найважливішим є те, щоб цей процес проходив максимально комфортно.

«Зараз в Україні діє близько 80 страхових компаній, які мають дозвіл на добровільне медичне страхування. «ІНТЕРСОНО Medicover group»  співпрацює з найбільшими з них», - додає Інна Халявка. 

Коли застрахована особа звертається у Медичний центр Medicover, усіма питаннями займається особистий медичний координатор. Він супроводжує її увесь період перебування в клініці, надає інформацію, узгоджує прийоми у лікаря, контактує зі страховою компанією, готує необхідну документацію тощо. Тобто вам не потрібно робити безліч дзвінків – у страхову компанію, до лікаря, вирішувати всі питання – за вас це все зробить медичний координатор. У медичному центрі «ІНТЕРСОНО Medicover group»  функціонує також програма корпоративного медичного обслуговування. Керівник підприємства, який робить таку вигідну інвестицію, може бути спокійним, оскільки підвищується лояльність команди внаслідок дбайливого ставлення і турботи про стан їх здоров’я. Відсутність працівників, пов’язана зі станом здоров’я, зводиться до мінімуму, а керівник може спланувати роботу та витрати часу працівника, оскільки заздалегідь знає про необхідні витрати часу на медичне обстеження. Продуктивність роботи працівників підвищується, а робочий процес не буде перериватись.

Окрім упевненості і повної турботи, обираючи медичний центр при медичному страхуванні ви вибираєте найкраще для себе, адже Медичний центр Medicover  попіклується про те, щоб ваш час та ваші гроші працювали тільки на користь вашому здоров’ю.

Медичний центр Medicover розташований за адресою:

Львів, вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03.

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!