Духівників Львівщини просять закликати вірян дотримуватися карантину

3640 0
Священників закликають пояснювати людям про небезпеку інфекції.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся із керівниками та представниками церков і релігійних організацій Львівщини.

Він звернувся до священнослужителів із проханням донести до парафіян інформацію про небезпеку, яку несе коронавірусна інфекція, а також закликав пояснювати людям про важливість дотримання карантину.

Читайте також: У церкві не може бути більшої загрози, ніж у торговому центрі. Як львівські храми виходитимуть з карантину

Як наголосив Максим Козицький, зростає кількість пацієнтів у лікарнях.

«Причому більшає важких хворих. Ситуація під контролем, наразі заповнені 53% ковідних «ліжок». Та дуже хвилюємося про медиків – навантаження на них надзвичайно велике. Маємо зараз особливо дбати про профілактику хвороби, не забувати про засоби захисту, дезінфекції, соціальну дистанцію», – зазначив голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, що через стрімке зростання кількості хворих на Covid-19 МОЗ розробляє план дій щодо розгортання тимчасових госпіталів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!