Два райони Львова залишились без води. Коли відновлять. Доповнено

13655 2
Води немає через аварію на магістральному водопроводі на вулиці Скорини.
Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

Сьогодні, 11 вересня, трапилася аварія на магістральному водопроводі на вул. Скорини. Про це повідомляє Гаряча лінія міста Львова на своїй сторінці у Фейсбук.

Без водопостачання залишилися Сихівський та частина Франківського районів. Відновити подачу води планують о 15:00-16:00. 

Доповнено

Води немає на житловому масиві Сихів, зокрема на вул. Максимовича, вул. Броньова, вул. Гашека, вул. Скорини, вул. Стрийська (47-103), вул. Демнянська, вул. Боднарська, вул. Хуторівка, пр. Червоної Калини, вул. Кавалерідзе, вул. Сихівська, вул. Чукаріна, вул. Морозна, вул. Зубрівська, вул. Довженка, вул. Хоткевича, вул. Стуса, вул. Драгоманова та прилеглих до них. 

Станом на 8:49 водопостачання у Франківський район відновили, без води залишається частина Сихівського району.

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», готують підвіз води для дитячих садків, які залишилися без води внаслідок аварії.

 




Читайте також:
11 Вересня, 2019 10:50
666 ... для "львівян" (що надають такі ось "повідомлення") ... віл. Драгоманова (у Львові) проходить паралельно вул .І.Франка і з'єднує віл.Коцюбинського і вул. Грушевського ... яким чином аварія на вул.Скорини може вплинути на водопостачання ву. Драгоманова і не зачіпити вул. Грушевського , вул. Коцюбинського і вул. І.Франка ? ...
11 Вересня, 2019 10:02
666 ... а яким чином вул.Драгоманова "пощастило" попасти в цей перелік ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!