Два виші Львова потрапили у ТОП-10 найкращих університетів України

7348 0
Опубліковано рейтинг вищих навчальних закладів «ТОП-200 Україна» 2016-го року. Два львівські виші потрапили до десятки лідерів.
фото: lnu.mow.fm

фото: lnu.mow.fm

У 2016-му році одноосібним лідером рейтингу «ТОП-200 України» став Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», що з суттєвим відривом від інших вишів вийшов вперед за критерієм «Інноваційна діяльність університетів», – пише інтернет-портал «Освіта.ua».

Друге місце у рейтингу посів Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Третє і четверте місця посіли харківські ВНЗ, відповідно -  Національний університет ім. Каразіна та Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

На п’яте місце вийшов Національний університет «Львівська політехніка». Львівський національний університет ім. Франка посів 9-те місце.

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших спеціальностей у вишах Львова. Візуалізація

Повний перелік ТОП-200 університетів можна переглянути за посиланням.

Довідка. Стартувавши у 2006 році, проект «Топ-200 Україна» став першим і залишається на сьогодні єдиним акредитованим Міжнародною Експертною Групою по Ранжуванню (IREG) академічним рейтингом в Україні, відмінною рисою якого є спроба порівняти між собою університети різних типів на основі застосування до них універсальної системи критеріїв.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!