Двох українців, які перелізли через паркан у Шегинях, оштрафували прикордонники

3957 0
Прикордонники повідомили, що на двох порушників наклали штраф
Фото: http://zakarpattya.net.ua

Фото: http://zakarpattya.net.ua

У понеділок, 15 червня, двоє мешканців Черкаської області перелізли через паркан на нейтральній території пішого переходу у пункті пропуску «Шегині». Цей момент відзняв кореспондент Tvoemisto.tv під час стріму на брифінгу керівництва щодо черг на кордоні.

Пізніше у середу, 17 червня, прикордонники повідомили, що на двох порушників наклали штраф. Вони сплатили по 170 гривень.

Читайте також: Уряд розблокував реконструкцію пунктів пропуску на Львівщині за польський кредит

«Двоє громадян України, після проходження усіх видів контролю з українського боку, прослідували на вихід з України у напрямку польського пункту пропуску «Медика». Проте за якийсь час вони перелізли через паркан та попрямували на паспортний контроль на вхід до України, чим порушили режим в пункті пропуску», – йдеться в дописі прокордонників.

Як пояснили порушники, оцінивши розмір черги осіб, які очікували пропуску до Польщі, вони вирішили повернутися назад.

Нагадаємо, що пункт пропуску у Шегинях – єдиний, який можна перетнути пішки. Після відновлення роботи під час карантину там фіксують великі черги. За словами українських прикордонників, це через поляків, які зараз ретельніше перевіряють українців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!