Двоє львів’ян травмувались під час роупджампінгу в Буковелі

5114 2
Через обрив тросу один із постраждалих перебуває у реанімації.
Ілюстративне фото від ТК Буковель

Ілюстративне фото від ТК Буковель

У суботу, 17 серпня, ввечері, на курорті «Буковель» в Івано-Франківській області двоє львів’ян травмувались через обрив головної мотузки під час роупджампінгу. Про це повідомляє івано-франківське видання Курс з посиланням на управління цивільного захисту ІФ ОДА.

Травмовані – двоє чоловіків, одному з них – 26 років, іншому – 21 рік. Вони впали на пішохідну доріжку. Спочатку обох госпіталізували у Яремчанську центральну районну лікарню, але потім одного з них доправили в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню, де він перебуває у реанімації.

Прессекретарка ТК «Буковель» Оксана Островська прокоментувала інцидент, зазначивши, що атракціон на території курорту облаштував приватний підприємець.

«Дуже прикро, що на території ТК «Буковель» стався неприпустимий випадок, в якому постраждали люди. Курорт надав підприємцю ділянку для ведення діяльності, тому фактично не несе відповідальність за роботу підприємця. Та все ж нещасний випадок стався саме у ТК «Буковель», тому курорт вирішив тимчасово припинити роботу екстремального атракціону, на якому стався нещасний випадок. Представники сервісу повідомили, що трос, що обірвався, має сертифікат від виробника і був нещодавно встановлений та протестований. Наразі чекаємо на експертизу», – каже Оксана Островська.

За її словами, на курорті ініціюють перевірку усіх екстремальних розваг. Додамо, стрибнути із тросом у Буковелі коштує 300 гривень.

 


Читайте також:
19 Серпня, 2019 17:30
Andrew Шановні редактори, перевіряйте будь-ласка інформацію. Не львів'яни, і не двоє чоловіків.
"постраждали 26-річний мешканець с. Волиця Сокальського району та 21-річна мешканка с. В'язова Жовківського району".
[***]s://[***]/politsiya_rozpovila_podrobitsi_tragichnogo_stribka_z_atraktsionu_mayatnik_na_bukoveli_n1487475
Невже ліньки зателефонувати в нацполіцію і отримати інформацію з першоджерела? Ну ясно, простіше передрукувати якесь ноунейм видання.
19 Серпня, 2019 11:28
Левандовскій Фу, а я ще думав пригати недавно, добре що жінка відмовила. Це переклреслюю моментально усі майбутні подібні екстрамальні заходи у Буковелі. Та і одночасно довіра падає загалом вприципі в Україні, краще у знайомих, які професіонали і яким ти довіряєш.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!