Директор «Львівелектротрансу» ловить «зайців» у трамваях

9265 2
Михайло Сидорович хвалиться, що за годину роботи контролером може виписати до десяти квитанцій за безквитковий проїзд.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Директор комунального підприємства «Львівелектротранс» Михайло Сидорович час від часу працює контролером в міському електротранспорті Львова. Про це він розповів під час дискусії «Міський електротранспорт: тактика виживання або стратегія розвитку», організованої медіа-хабом Tvoemisto.tv.

«Контролюю і за годину виписую вісім-десять квитанцій. Мого результату ще ніхто з контролерів не перекрив»,   розповів Михайло Сидорович.

Читайте також: Руки примерзають. Чому електротранспорт у Львові виживає, а не розвивається

Нагадаємо, «Львівелектротранс» шукає для роботи 10 контролерів. За словами, Сидоровича, зараз контроль здійснюють 6 штатних контролерів, представники ГО «Патріот» та працівники самого підприємства у вільний від роботи час.

За словами директора, «Львівелектротранс» недоотримує в рік 37-40 млн грн через різного штибу «зайців».

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міської ради підвищив ціни на місячні проїзні квитки в електротранспорті.


Читайте також:
5 Жовтня, 2017 20:11
Софія Серйозно?! Хай би краще проконтролював роботу самих контролерів, які хамлять пасажирам, не представляються, не показують посвідку і намагаються брати штрафи без квитанцій! Кілька днів тому сама була свідком такої ситуації, і на 100% впевнена, що то дійсно контролери ЛКП, бо бачу їх на маршруті досить часто. Може досить вже позорити місто такими "працівниками", введіть електронні картки, як у Варшаві, і не партеся з тим!
4 Жовтня, 2017 19:53
Андрій Хай краще у вільний від роботи час підшаманить ті трамваї, щоб не ламалися по дорозі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!