Київ

Дитяча школа мистецтв у Бучі отримала музичні інструменти і кошти на відбудову

732 0
Подарунки з Німеччини вручили представники Благодійного фонду BGV.
Фото: Бучанська міська рада

Фото: Бучанська міська рада

Нові інструменти дитячій школі мистецтв ім. Левка Ревуцького у Бучі так кошти передали німецькі благодійники. Про це повідомляє Бучанська міська рада.
 
Ідеться про дві нові скрипки, які привезли для учениць школи мистецтв Мирослави Мирошниченко та Віолетти Гребінник.
 
 
На баланс самої школи передали ще одну скрипку та віолончель. Подарунки з Німеччини вручили представники Благодійного фонду BGV.
 
«Окрім музичних інструментів, німецькі донори також погодили додаткове фінансування у 50 тисяч євро – це близько 2 мільйонів гривень – для подальшої відбудови музичної школи», – зазначила директорка благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.
 
На ці кошти до 1 вересня цього року у школі мистецтв планують оновити приміщення, закупити нові меблі, планшети, телевізійне обладнання, а також облаштувати оркестрову залу. 
 
Нагадаємо,будівлю дитячої школи мистецтв вже суттєво модернізували та пристосували до інклюзивного навчання спільно з німецькими донорами — help alliance від Lufthansa Group та #WeAreAllUkrainians.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!