Дитина може пропускати дитячий садочок без довідок

11190 0
Батьки не повинні приносити довідки з лікарні, якщо їхня дитина кілька днів не відвідувала садочок. Якщо ж малеча перехворіла, необхідно надати довідку про задовільний стан її здоров’я.
фото: www.minipedia.org.ua

фото: www.minipedia.org.ua

Раніше, коли дитина пропускала три дні у садочку, батьки мали принести довідку, у якій би вказувалася причина пропусків. Наразі такого немає. У новому санітарному регламенті для дошкільних навчальних закладів сказано:  діти після тимчасової відсутності у садочку приймаються без медичних довідок, за умови відсутності явних ознак захворюваності.

Про це Tvoemisto.tv розповіла в.о. начальника управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

При цьому, якщо після відсутності батьки привели дитину з явними ознаками інфекційної хвороби (кашель, нежить тощо), до садочку її не пустять.

Обов’язковою залишається медична довідка з лікарні, якщо дитини перехворіла на щось. У ній лікар має зазначити, що малеча вже здорова та може відвідувати ДНЗ.  

Нагадаємо, до кінця 2016 року у Львові відкриють півсотні додаткових груп у дитячих садочках.

Підготувала Ганна Беловольченко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!