Дитина на машинці перед Оперним збила пенсіонера

10172 0
Чоловіка забрала швидка допомога.
фото: stezhkamu.com

фото: stezhkamu.com

Сьогодні у Львові біля Оперного театру близько 14:00 дитина на орендованому дитячому автомобілі збила пенсіонера. Про це повідомляє Варта1.

Чоловік впав та отримав ушкодження. Пізніше його забрала швидка.

Нагадаємо, в червні 2017-го року Львівська міська рада заборонила встановлення та роботу будь-яких атракціонів практично на всій території історичного центру міста.

Зокрема, йшлося про площу Ринок, територію біля оперного театру та  кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями  Герцена, Франка та Підвальною.

Згідно з положенням, на зазначених територіях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів. Також встановлено заборону на фотографування з тваринами на всій території міста.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!