Джамала і Laud заспівають разом з Боббі Макферріном на Leopolis Jazz Fest

4377 0
Українські музиканти стануть частиною шоу американської легенди на головній сцені фестивалю.

У межах Leopolis Jazz Fest українські артисти Джамала та Laud вийдуть на головну сцену разом зі всесвітньо відомим артистом, виконавцем хіта «Don’t worry, be happy» Боббі Макферріном. Про це повідомили організатори фестивалю.

Окрім них, підтримку виконавцю під час його імпровізаційного шоу під назвою Gimme5 (circlesongs) створять Оля Чернишова (гурт [O]), Лаура та Кристина Марті, гурти ManSound та United People, хор студентів Львівської національної музичної академії тощо. Загалом у виступі візьмуть участь приблизно 80 вокалістів.

Концерт розпочнеться о 21:00 на головному майданчику фестивалю — сцені імені Едді Рознера у Парку культури.

Читайте також: Ще одним хедлайнером Leopolis Jazz Fest стане десятиразовий лауреат Греммі

Нагадаємо, що цьогорічний фестиваль у Львові відбудеться з 26 по 30 червня. Серед його хедлайнерів — Дайана Кролл, Чік Коріа, Snarky Puppy, Ліза Стенсфілд та багато інших світових зірок джазу.

Іншими українськими учасниками програми Leopolis Jazz Fest 2019 стануть ТНМК, які зіграють ексклюзивну програму Jazzy Deluxe разом зі секстетом Денниса Аду, та гурти DZ’OB і Dao Park.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!