Джамала пропонує провести наступне Євробачення у Львові. Відео

88062 0
Співачка Джамала, яка здобула перемогу на Євробаченні, наступного року пропонує провести цей пісенний конкурс у Львові, Києві або Одесі. Про це вона розповіла під час інтерв’ю журналістові Першого національного каналу одразу ж після завершення фіналу.

На запитання, у якому місті Україна має проводити Євробачення 2017, Джамала відповіла: «Мені, здається, у Києві, у Львові або в Одесі, – де буде можливість. Я дуже хочу, аби Україна була готова зустрічати важливих гостей, тому що Стокгольм зустрів дуже добре. У нас є рік».

Читайте також: Джамала. 10 думок про переселенців, музику і надію

Щодо подальших планів Джамала зазначила, що невдовзі подорожуватиме Україною та світом із концерною програмою. «У мене буде тур Україною. Уже плануємо фестиваль, який буде в Канаді. Буду займатися своєю творчістю», – каже співачка під час інтерв’ю. Серед міст, які вона відвідає, є і Львів: концерт відбудеться 21 травня в Event-hall «Кіно» (проспект Чорновола, 2).

Читайте також: Музичний травень у Львові: 8 концертів місяця

Нагадаємо, сьогодні вночі, 15 травня, у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016». Джамала, яка цього року представляла Україну, виборола перше місце. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!