На правах реклами

Дзвінки з Польщі в Україну стануть в 10 разів дешевшими

26013 0
Польський телеком-оператор PLAY створив унікальний мобільний тариф для українських громадян у Республіці Польща.
Фото: inkrakow.com.ua

Фото: inkrakow.com.ua

Про тариф

Другий за розміром мобільний оператор PLAY зробив дзвінки на батьківщину вдесятеро дешевшими, ніж раніше, а саме 1,96 грн (0,29 зл.). Більш того, для задоволення потреб молоді ціна на мобільний інтернет стала нижчою за ціни операторів українського ринку. В межах даного тарифного плану користувачі можуть безлімітно спілкуватися у месенджерах. Додатково можна купити 2 Гб за 60 грн (9 зл.) для використання додатку Viber; та 6 Гб за 130 грн (20 зл.) для Skype.

«Ми створили спеціальну пропозицію для українців в Польщі, що надає можливість доступу до дешевого з'єднання з найбільшими українськими мобільними операторами. Очевидно, є багато українців, які приїжджають до Польщі працювати або навчатись. Згідно з офіційною статистикою уже понад 1,2 мільйона людей мають дозвіл на роботу у Польщі. Це велика група, яка є дуже цікавою для нас з точки зору нових клієнтів. Ми сподіваємось, що багато українців оберуть «Play» завдяки цій пропозиції», - розповідає маркетинг-директор компанії Play Бартош Добжинський.

Для полегшення переходу PLAY підготував гарячу лінію обслуговування клієнтів, буклети у точках продажу та інструкції до тарифних пакетів українською мовою. Також детальну інформацію українською мовою можна дізнатись за посиланням.

Обличчям рекламної кампанії став один з найпопулярніших українських гуртів «Океан Ельзи». Вперше у Польщі промовідео транслюватиметься українською мовою:

Детальніше про презентацію нового тарифу у Львові -  дивіться у сюжеті:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!